2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri derece önemli olan başka bir yapı ise yangın merdiveni kapısı doğrusu (yangın kapısı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi gereken bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi taraf verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasarımı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sebebiyle elan risksiz ve tehlikesiz biçimde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Bilirkişi mimarların tasarımlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda az çok duyarlı davranışları sergilemektedir.

Yangın merdiveni kapıları yangın simultane hızlı bir şekilde tahliyeyi sağlayarak, yangına dayanımı sebebiyle yangının yayılmasını geciktiren veya kırıcı özel baplardır.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı referans ederiz. 

Bu makalede, katlanabilir yangın merdivenlerinin kesinlikle çdüzenıştığını, avantajlarını ve neden bu merdivenleri yeğleme etmeniz gerektiğini tafsilatlı bir şekilde ele alacağız.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri içermektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız metin başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek midein kullanılacağı mekana gereğince bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Birgeniş firma ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve can güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 öğür vahit kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması önemlice nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlar.

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. çoğu kez metal yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da dumanı maktu ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle emin platform oluşturur.

Kaçış yolları, bir strüktürnın rastgele bir noktasından yer seviyesindeki caddeye derece olan devamlı ve engellenmemiş yolun topu topudır. Kaçış yolları kapsamına;

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni imal kılmak ve montajını hareket etmek binaların yangından korunması derunin elzemdir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla henüz az tercih edilmesinin sebebi insanların yangın kapısı inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut balans kaybı gibi şeyler evetşayabilmeleridir.

Report this wiki page